Berichten en foto’s opgedoken van Moto G10, Moto G30 en E7 Power

Motorola lijkt binnenkort met een nieuwe aankondiging te komen. Over de nieuwe toestellen komen we nu de eerste details te weten. Het gaat om de Moto G10, G30 en E7 Power.

Moto G-serie wordt uitgebreid
Er gaan nieuwe geruchten rond over uitbreiding voor de Moto G-serie. Motorola zou binnenkort een aankondiging gepland hebben staan en daar zullen we naar verluidt drie nieuwe toestellen gaan zien. We zetten de details op een rijtje.

Moto G10
Allereerst is er de Moto G10 van Motorola. Dit toestel zal voorzien zijn van een gunstig prijskaartje. De specs zijn als volgt; een Snapdragon 460 chipset, 4GB RAM en 64GB/128GB opslagruimte. Verder is er een 6,5 inch HD+ beeldscherm en een quad-camera (48MP + 8MP groothoek + 2MP diepte + 2MP macro). Ook zal Motorola de Moto G10 uitrusten met een 5000 mAh accu, fysieke Google Assistent-knop, NFC en een prijs van 149,99 euro. De kleurkeuze is Pearl en Aurora Gray.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *