Versterk uw merk met portieverpakkingen

Portieverpakkingen die passen bij uw product

Een zakje suiker voor in de koffie, een cupje honing voor de thee of los verpakte croutons voor de salade. Dit zijn voorbeelden van verpakkingen die slechts een kleine portie bevatten. U vindt ze vaak in zorginstellingen, restaurants en als toevoeging bij kant-en-klaarmaaltijden. Er is een groot aanbod in verschillende portieverpakkingen, zoals sachets, stickpacks en pillowbags. We vertellen hier meer over wat een co-packer – een specialist in het maken, doseren en afvullen van verpakkingen – voor u kan betekenen.

Groot aanbod in eenpersoons- of promotionele verpakkingen

Als u een product wilt aanbieden aan klanten in een kleine hoeveelheid, dan zijn portieverpakkingen ideaal. Ze zijn hygiënisch in gebruik, beschermen het product tegen vocht en zuurstof en voorkomen daarnaast verspilling. Ook zijn portieverpakkingen gemakkelijk uit te delen en dragen ze bij aan een professionele uitstraling. Denk bij deze eenpersoonsverpakkingen bijvoorbeeld aan sachets. Dit zijn rechthoekige, gesealde zakjes die vaak gebruikt worden als proefmonsters van een nieuw product. Stickpacks zijn de bekende langwerpige zakjes voor bijvoorbeeld suiker. Pillowbags zijn aan drie kanten gesealde zakjes, die lijken op een kussentje na het vullen. Voor de verpakking van losse koekjes, kruiden of kleine porties chips zijn pillowbags ideaal.

Weldoordachte kleinverpakkingen die de kwaliteit bevorderen

Een andere term voor portieverpakkingen is kleinverpakkingen. Dit type verpakking is niet alleen geschikt om kleine porties aan te bieden, maar geeft ook informatie over uw product of versterkt uw merk. Met de juiste opdruk op de verpakking gebruikt u de kleinverpakking bijvoorbeeld voor een marketingactie. Een goede co-packer zorgt ervoor dat de verpakking niet alleen past bij het product zelf, maar ook bij de toepassing ervan door de consument. Goede verpakkingen dragen ten slotte bij aan de kwaliteit van uw product, omdat het product niet aangetast kan worden. De houdbaarheid van de producten neemt bovendien toe.

Betrouwbare co packers Nederland die gecertificeerd zijn

Voor portieverpakkingen kunt u kiezen uit moderne verpakkingslijnen bij diverse co packers Nederland. Macropack uit Harderwijk is één van deze verpakkers van food en non food en beschikt over de benodigde certificaten die een hoge kwaliteit van de verpakkingen garanderen. Deze onderneming heeft voedselveiligheid hoog in het vaandel staan en houdt bij de productie zoveel mogelijk rekening met milieu. Zo worden bij de fabricage vrijwel alle materialen gebruikt, waardoor er sprake is van zo weinig mogelijk verspilling. Macropack heeft ook het SKAL-certificaat om biologische producten af te vullen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *